Chemisch Co. van de Jiangsuwereld, Ltd 

Kies wereldkleurstoffen!

Creeer kleurrijke wereld!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenBlauwe Vatkleurstof

C I Vat het Blauwe 20 Donkerblauwe BO Verven van Katoen met het AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENkrediet van Vatkleurstoffen

Certificaat
Onder hier met die, zouden wij willen zeggen dat de verfstof door Wereld Chemisch Co. wordt verstrekt, Ltd, vooral de vatkleurstoffen zeer goed werkt.

—— Umar Mu hammad

Ons bedrijf is dankbaar aan Chemisch Co. van de bedrijfwereld, Ltd voor vruchtbare en op lange termijn samenwerking. De kwaliteit van de verstrekte producten stelt tevreden

—— Aslam

Ik ben de zeer tevreden en grote dienst. Hoewel mijn bedrag klein is, geloof ik er meer samenwerking in de toekomst zal zijn.

—— Irfan

U bent professioneel en vertrouwd met onze markt. Help me mijn producten ontwikkelen, wat mijn bedrijf beter maakt worden. Ik kan me op hen vertrouwen en baseren

—— Amy Adam

Ik ben online Chatten Nu

C I Vat het Blauwe 20 Donkerblauwe BO Verven van Katoen met het AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENkrediet van Vatkleurstoffen

Grote Afbeelding :  C I Vat het Blauwe 20 Donkerblauwe BO Verven van Katoen met het AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENkrediet van Vatkleurstoffen

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: world brand
Certificering: ISO9001/ISO14001/ECO-PASSPORT/BV/INTERTEK/SGS
Modelnummer: C.I.Vat blauwe 20 donkerblauw BO

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100 KG
Prijs: USD5-10/KG
Verpakking Details: 2. 25KG individueel pakket (gebruikelijke) 3. Binnen: plastic zak 4. Buiten: het de kartondoos of pl
Levering vermogen: 400TONS/month
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: blauwe Verschijning: Poeder
Zuiverheid: 100 % Aanpassing: Toegelaten
droge wrijvende snelheid: 4-5 Wassnelheid: 7-8
Hoog licht:

indigo blauwe kleurstof

,

blauwe kleurstof

C I Vat het Blauwe 20 Donkerblauwe BO Verven van Katoen met het AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENkrediet van Vatkleurstoffen

 

 

 Productspecificaties
 

Verschijning

blauw poeder

leucokleur 

VIOOLTJE

lichte snelheid (xenontest)

7-8

wassnelheid

7-8

Ontbinding in water

Opgelost niet in water

droge wrijvende snelheid

4-5

natte wrijvende snelheid

3-4

 

 Productreeks

 

1 C.I. vatblauw 4
2 C.I. vatblauw 6
3 C.I. vatblauw 14
4 C.I. vat blauwe RCL
5 C.I. vat donkerblauw VB
6 C.I. vat marineblauwe 5508
7 C.I. vatblauw 18
8 C.I. vatblauw 20
 

schaduw rehandling methodes

1.1 warshing methode

Het is de gemakkelijkste manier om het kleurenlicht te wijzigen, dat voor de middelgrote en donkere verscheidenheden geschikt is. Als de stof donker die met meer kleur wordt gekleurd drijvend volledig of niet gewassen is, slecht het inzepen effect, kunnen zij worden gewijzigd door te wassen of in te zepen.

 

1.2 vermindering het stomen

Als de doek aan dark door vatkleurstoffen wordt geverft die aan verminderd tot een lichte kleur vereisen, gebruik de bijtende soda en het natrium hydrosulfite voor 25g/L elk terwijl in het stomen van was, meer dan 1/10 lichte kleur kan worden verminderd.

 

1.3 het witten van agenten rehanding methode

Het kan worden gebruikt om de rode kleur van de stof te verminderen die door de kleurstoffen van het verminderingsvat wordt geverft en de helderheid van doek, vooral voor het middel of het licht te verbeteren. De algemene dosering van poetsmiddel is 0.3-1.2g/L.

 

 Bedrijfinleiding

Is Chemisch Co. van de Jiangsuwereld, Ltd een professionele fabrikant van milieuvriendelijke vatkleurstoffen. Reactieve kleurstoffen en Textielhelpers in China. Wij zijn over 80,000,000RMB kapitaal verschuldigd die nu, ongeveer 30.000 vierkante meters behandelen. Wij hebben twee hulpfabrieken en meer dan 100 soorten hoofdproducten.

De „WERELD“ heeft etc. bekwame talenten in QC Team, R&D-Team, Toepassingsserviceteam. Het heeft productieambacht, wetenschappelijke productie en kwaliteitssupervisie vooruitgegaan. Onze producten hebben de standaardbevestiging van recente pre-registeration van ISO9001, van ISO14001 en van het BEREIK overgegaan. Ons merk is „WERELD“.

Wij bouwen de het vatkleurstoffen „van het Wereldmerk“, zorgvuldig reactieve kleurstoffen en helpers. Onze productchromatografie is volledig, en zij hebben zeer sterke snelheideigenschap, die voor toepassing in hoge snelheidvereisten onder het speciale gebied vooral geschikt zijn.

Warm welkome binnenlandse en buitenlandse handelaars komen bespreken, middelen delen, briljant creëren.
 

Onze Team en dienst


Wij vergen grote trots in ons werk en in de grote verscheidenheid van producten die wij aanbieden. Wij zijn ervaren in het dienen van de wereldmarkt. Zich gelieve ervan bewust te zijn dat onze productiedoorlooptijden van specifieke punten en punthoeveelheden afhangen. Ons succes is gebaseerd bij het ons begrip van de eisen en de aard van producten en marketing uiterste termijnen. Daarom zorgen wij altijd ervoor dat elke orde op tijd wordt geleverd.

  • De aangepaste Dienst

  Wij keuren AANPASSING goed aangezien de verschillende klanten in verschillende markten altijd verschillende behoeften hebben en willen. MOQ is gevarieerd gebaseerd op het specifieke punt. Van het product zelf, het pakket aan de marketing catelogue kunnen wij volgens uw eisen verstrekken. 

  • Leef de Uitzendingsdienst

  Wij kennen goed van wat de klanten wanneer wachtend op de orde na bevestigde storting vinden. Hier verleent Wereld Chemisch Co., Ltd de Levende Uitzendingsdienst om u over elke stap in de productie te informeren. Er speciaal- wordentoegewezen zal de persoon die u posten situaties voor het grondstoffen kopen, productie, gebeëindigde goederen, het boeken ladingsruimte die en ect verpakken beginnen. 

  • De Betalingskredietdienst

  Wij hebben met de Uitvoer en het Kredietverzekeringsbedrijf van China (SINOSURE) samengewerkt. Dit nieuwe financieringsprogramma kan u verstrekken O/A-betaling van 30-60 dagen van Maximumusd 100000.  

  • De Onsitedienst

  Wij hebben een professioneel team van begaafde toepassingsingenieurs om overzee klanten te dienen. Als u om het even welk probleem in productentoepassing hebt, kunnen zij aan uw deur aan slove komen het probleem.

 

Contactgegevens
Jiangsu World Chemical Co., Ltd

Contactpersoon: Allison

Tel.: +8615861504187

Direct Stuur uw aanvraag naar ons Message not be empty!